Profiljaim

Falfestés

A falfestéssel különleges, szép környezetet, teret szeretek létrehozni, mindezt személyre szabottan – alkotói világomon átszűrve azt.

Babaszobáktól kezdve, felnőtt tereken, óvodákon át, irodákig szívesen készítek design falfestéseket.

Hiszek a színek és formák inspiráló, kiegyensúlyozó erejében, és hogy ezek az ember lelkére is hatnak – ezért a harmóniára törekszem.

Amennyiben lehetséges és adott, úgy szívesen vonom be a megrendelőt is az alkotás egyes részeibe – legyen az tervezés, vagy bizonyos fázisok együtt festése.

Erre különleges lehetőség a csapatépítő falfestés.

Például egy irodába munkatársakkal (ahol festhetők a falak), vagy otthonodba családoddal (stb). Mind remek lehetőség együtt alkotni rá valamit, megtapasztalni az együtt erejét! Természetesen vezetem a folyamatot, tervekkel együtt, harmónikus teret létrehozva.

Ezért mottóm leginkább az lehetne, hogy: “több, mint falfestés”.

Illusztráció

A falfestés mellett fő irányvonalam még az illusztráció világa. Egyik kedvenc elfoglaltságom ennek a világnak a megteremtése.

Legyen szó egy mese, vers, dal, valamilyen történet, vagy egy képzeletbeli világ illusztrálásáról,mind nagy örömmel teszem.

Hiszem, hogy a szívből elkészült képek valami csendes varázserővel bírnak, s ezt rezgetik bele a körülöttünk, bennünk lévő világba is.

Portré Illusztrációk

Digitális portrékat is készítek, melyeket különleges alkotói világomon keresztül keltek életre.

Az illetőről készült portrét szívesen varázsolom bele egy képzelt világba, megtartva az egyén jellegzetességeit.

Ha pedig inkább valósághűbb ábrázolás az igény. akkor az sem akadály.

Szeretném portréim által visszatükrözni az embereknek azt a szépséget, ami igazán bennük lakozik. 🙂

Workshopok

Az alkotás mellett workshopokat is szoktam szervezni. Egyelőre leginkább ezt Nőknek teszem, mert szívügyem az ősi női értékek, minőségek ébresztése a Lelkekben.

És azt is gondolom, hogy a női Lélek egy tiszta, alkotói, teremtői minőség – ha engedem magam kibontakozni, és saját erőmben létezem, levetve rétegeket, amelyek segítettek eljutni oda, ahol már nem szükségesek. A nő a szívéből teremt, mert onnan fakadnak belső kincsei, és ezek igazi titkok.

Nagy szeretettel hívom meg mindig Dora Gyulát és Nagy Ágnest, a Titkos Tanácsok Nőknek szüleit, hogy tartsanak “Hogyan szelidítsünk férfit?” tanfolyamot. Tanfolyamuk címe talán picit szemeket kerekítő lehet, ám hatalmas Érték van mögötte, és valódi tudás.

Szeretettel ajánlom annak, aki szeretné a női és férfi minőségek és működések valódi arcát nem csak megismerni, hanem megtapasztalni, és hazavinni…Innen nem úgy mész haza, ahogy oda érkeztél. 🙂