… a Nő a szívéből teremt … és szelídíti a Férfit

Az alkotás mellett workshopokat is szoktam szervezni. Egyelőre leginkább ezt Nőknek teszem, mert szívügyem az ősi női értékek, minőségek ébresztése a Lelkekben. 

És azt is gondolom, hogy a női Lélek egy tiszta, alkotói, teremtői minőség – ha engedem magam kibontakozni, és saját erőmben létezem, levetve rétegeket, amelyek segítettek eljutni oda, ahol már nem szükségesek. A Nő a szívéből teremt, mert onnan fakadnak belső kincsei, és ezek igazi titkok. S e-titkok birtokában lehet igazán szelidíteni is…akár egy férfit is. 🙂 

Nagy szeretettel hívom meg mindig Dora Gyulát és Nagy Ágnest, a Titkos Tanácsok Nőknek szüleit, hogy tartsanak “Hogyan szelídítsünk férfit?” tanfolyamot. Tanfolyamuk címe talán picit szemeket kerekítő lehet, ám hatalmas Érték van mögötte, és valódi tudás. 

Én magam először a youtube-on ismertem meg őket, és hónapokig hallgattam videóikat, olvastam írásaikat, majd eljutottam a Hogyan szelídítsünk férfit? tanfolyamukra is. Közben vállalkozni kezdtem, és elhatároztam, tanfolyamokat is szervezek, és meghívom Gyuláékat is, mert szeretném, hogy sok kedves nőtársamhoz is eljusson mindaz, ami változást magamon tapasztaltam Gyuláék által, női utamon. 

Szeretettel ajánlom annak, aki szeretné a női és férfi minőségek és működések valódi arcát nem csak megismerni, hanem megtapasztalni, és hazavinni…Innen nem úgy mész haza, ahogy oda érkeztél. 🙂